رایزن سابق علمی ایران در شبه‌قاره هند و رئیس مرکز تحقیقات مواد و سازه های پیشرفته و هوشمند: هند می‌خواهد سال 2050 اقتصاد برتر جهان شود/ دانشگاه‌های مطرح دنیا دانشجوی پرورش‌یافته را «محصول» می‌بینند
دکتر خلیلی، رایزن سابق علمی ایران در شبه‌قاره هند و رئیس مرکز تحقیقات مواد و سازه های پیشرفته و هوشمند،گفت: ارتباط تنگاتنگ دانشگاه‌ها و صنایع هند موجب پیشرفت‌های اقتصادی شبه‌قاره شده است.
دکتر سید محمد رضا خلیلی، رایزن سابق علمی ایران در شبه‌قاره هند و رئیس مرکز تحقیقات مواد و سازه های پیشرفته و هوشمند، مصاحبه ای جذاب و خواندنی با گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا داشته‌اند. علاقه‌مندان می‌توانند این مصاحبه را از لینک زیر مطالعه نمایند:

رایزن سابق علمی ایران در شبه‌قاره: هند می‌خواهد سال 2050 اقتصاد برتر جهان شود/ دانشگاه‌های مطرح دنیا دانشجوی پرورش‌یافته را «محصول» می‌بینند
تاریخ:
1402/09/11
تعداد بازدید:
منبع:
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.